.

.

Нов 82-178B регулатор на прозорецот Заден лев дел од 2002 година- Кадилак, Шевролет

Нов 82-178B регулатор на прозорецот Заден лев дел од 2002 година- Кадилак, Шевролет

DEN 1060.00

Износот
Залиха

Регулаторите за нови прозорци се дизајнирани да ја зголемат вредноста на вашиот мотор за лифт на прозорецот. Заменувањето на регулаторот на прозорецот ќе помогне да се обезбеди минимизирање на моторот и исцрпувањето. Оригиналните неуспеси во дизајнот и слабите страни што предизвикуваат предвреме да не успее моторот да не успее да се идентификуваат и да се обезбедат долготрајни перформанси. Инженерите на кардон ја користат најновата технологија и иновации за да создадат висока вредност по ниска цена, обезбедувајќи квалитетен производ и вие и вашето возило може да се потпрете. Апликација на возила : Cadillac Escalade Ext 2006-02; Chevrolet Avalanche 1500 2006-02, Avalanche 2500 2006-02, Silverado 1500 Classic 2007, Silverado 1500 HD 2006-05, Silverado 1500 HD Classic 2007, Silverado 2500 HD 2006-05, Silverado 2500 HD Classic 2007, Silverado 3500 2006. Регулаторот за лифт на прозорецот, обезбедува поефикасно решение за фиксирање на вашето возило . O.E.M. Пропустите на дизајнот се идентификуваат и корегираат за долготрајни перформанси . ги исполнува или надминува О.Е.М. перформанси . Секоја единица е 100% нова, обезбедувајќи сигурна операција за лифт на прозорецот . Загарантирана форма, форма и функција . OE Референца : F2 TZ12127 B F1 TZ12127 A ZZM118200.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи