.

.

7up Освежувачки цитрус маринада, 14. мл

7up Освежувачки цитрус маринада, 14. мл

DEN 42.72

Износот
Залиха

Маринада, освежувачки цитрус 14 мл (396 г) 100% природни вкусови! Јасни, освежувачки вкус на вар од лимон уживајте во светлината, освежувачки вкус на 7 UP на скара. Природните вкусови на лимон и вар од 7 UP ќе додадат освежувачки цитрус пукна на секој залак на вашето пилешко, риба и зеленчук. За најдобри резултати маринада од 45 минути до 2 часа во запечатен сад. Вкусирајте го со рафал со цитрус. Фрижидер по отворање за најдобар квалитет. 14 мл (396 г) Инвуд, ВВ 25428 800-989-8482 Маринада, освежувачки цитрус. 100% природни вкусови! Јасни, освежувачки вкус на вар од лимон уживајте во светлината, освежувачки вкус на 7 UP на скара. Природните вкусови на лимон и вар од 7 UP ќе додадат освежувачки цитрус пукна на секој залак на вашето пилешко, риба и зеленчук. За најдобри резултати маринада од 45 минути до 2 часа во запечатен сад. Вкусирајте го со рафал со цитрус.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи