.

.

Сино зајаче оптоварување конуси s'mores

Сино зајаче оптоварување конуси s'mores

DEN 79.68

Износот
Залиха

Blue Bunny S'Mores го оптоварува конусот - сега со уште повеќе врвови и мешавини; Греам замрзнат млечен десерт натоварен со вртења од бел слез и фудж, чоколади обложени парчиња Греам и белшмалоу, сите на врвот со Фуџ, Греам парчиња, белшмалови буни и нов Whupped Marshmallow, со тоа што се наоѓаат во внатрешноста на сите во внатрешноста на влечењето во внатрешноста на сите во внатрешноста. Конусите на Blue Bunny Load сега се засилени со уште повеќе врвови и мешавини. Донесете го тоа искуство со конус за сладолед Sundae на вашиот сопствен замрзнувач за да уживате во секое време. Овој конус е натоварен до последниот залак, со 2x мешавините во споредба со нашиот конус на loversубителите на Bull Bunny Caramel. И, како и салонот има толку многу вкусови на конус на сладолед, имаме неколку вкусови на конус за да изберете! Пронајдете забавно осветлување. Blue Bunny S'Mores го оптоварува конусот - сега со уште повеќе врвови и мешавини. Замрзнат млечен десерт на Греам, натоварен со вртења од бел слез и фудж, чоколади обложени парчиња Греам и белшмалови зајачиња, сите на врвот со Фудж, Греам парчиња, Маршалоу Бани и нов шлаг Маршмал салон на вашиот замрзнувач. 2x мешавините во споредба со конусот на loversубителите на Blue Bunny Caramel, ги исклучува врвовите. 4 fl oz. секој.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи