.

.

Два, два воз 2 -ри роденденска активност PlaceMat комплет за 4

Два, два воз 2 -ри роденденска активност PlaceMat комплет за 4

DEN 607.84

Износот
Залиха

Чо Чу! Внимавај! Тука доаѓа најдобрата забава со тематски тренери наоколу. Осигурете се дека вашиот мал диригент за воз го има најдобриот можен 2 -ри роденден со оваа симпатична и уникатна тема за забави! Вклучува четири пласмани со хартија плус четири кутии со креони. Овој производ е изработен од хартија, восок. Два, два воз 2 -ри роденденска активност Place Mat Комплет за 4 : Тука доаѓа најдобрата забава со тематски тренери наоколу. Осигурете се дека вашиот мал диригент за воз го има најдобриот можен 2 -ри роденден со оваа симпатична и уникатна тема за забави. Вклучува четири пласмани со хартија плус четири кутии со креони. Овој производ е изработен од хартија, восок.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи