.

.

Д-р Пол ТПР ја исчисти играчката со коска од коска- зелено куче

Д-р Пол ТПР ја исчисти играчката со коска од коска- зелено куче

DEN 0.67

Износот
Залиха

Д-р Пол ТПР ја исчисти играчката на коска од коска- зелено кучиња. Редовна игра со д -р Пол Дог играчки гради обврзници. Тешката пискава шилеста коска е одличен додаток на колекцијата на играчки на вашите кучиња. Промовира добра стоматолошка хигиена додека играте • Промовира добра хигиена на забите • Редовна игра гради обврзници • Пискајте ме! • TUG • Тешка играчка • Добијте • Играјте • Треска миризлива • Долу на Земјата Производи • Ветеринарен пристап.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи