.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 1571.20

Износот
Залиха

Raven Squad е игра RTS-FPS поставена длабоко во џунглите на 2011 година. Играта е една од првите што ги спојува FPS и стратегијата (RTS единицата за движење) заедно, создавајќи нов и уникатен жанр. Играчот е во состојба да се префрли меѓу двата режима на гледање во секое време. Тактичкиот поглед на РТС му дава на играчот во живо сателитска гледна точка на бојното поле. Ова е избалансирано со интензитетот на борби за FPS за покривање на FPS. Создава уникатна комбинација на искуство со игра RTS/FPS. Побрза, подинамична игра на РТС и контрола на тимот додека е во поглед на FPS. SKU : ADIB0016 O8 SGW.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи