.

.

Елитната слика повторно воспоставена од производот Tonr CARTRDGE - Алтернатива за - ласер - страници - црна - секоја од нив

Елитната слика повторно воспоставена од производот Tonr CARTRDGE - Алтернатива за - ласер - страници - црна

DEN 581.60

Износот
Залиха

Елитна слика повторно воспоставена од тон -касетот - алтернатива за (TN550) - ласер - 3500 страници - црна - 1 секоја. Premium, Rebribured Tonr Castrdge е дизајниран за употреба со DCP8060, DCP8065 DN, HL5240, HL5250 DN, HL5250 DNT, HL5280 DW, MFC8460 N, MFC8660 DN, MFC8670 DN, MFC880 DN Овој crtdg; LSR; TN 550; BK е одлично печатачи, мултифункции и материјали за печатење тон. Тоа е сосема нова ставка што ви доаѓа добро спакувано и брзо се испорачува! DCP8060. 8065dn. HL5240. 5250dn. 5250dnt. 5280dw. MFC8460 N.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи