.

.

Комплет за додатоци за дигитални иновации Skipdr®

Комплет за додатоци за дигитални иновации Skipdr®

DEN 2.00

Износот
Залиха

Дигитални иновации 1051100 комплет за додатоци за замена на SKIPDR; Патентирани Flexi Wheel ™ поправки до 25 дискови, работејќи нежно за безбедно да го поправите истиот диск повеќе пати; Растворот за чистење безбедно ги отстранува сите smudges вклучува раствор за чистење, течност за подмладување, сина крпа за сушење што не е за употреба со Blu-ray ™ или Play Station®3; Овој комплет за додатоци за замена Skipdr® е висококвалитетна празна медиумска нега и чистење од нашите компјутерски периферни уреди и домашни канцеларии за складирање на податоци и меморија, празно Медиумска нега и чистење на празни колекции за нега и чистење на медиуми. Патентиран Flexi Wheel ™ поправки до 25 дискови, работејќи нежно за безбедно да го поправите истиот диск повеќе пати. Растворот за чистење безбедно ги отстранува сите smudges & нечистотија од дисковите. Вклучува раствор за чистење, течност за подмладување, крпа за сушење сина боја и плоштад за тампонирање. Не за употреба со Blu-ray ™ или Play Station®3.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи