.

.

Започнува авантурата

Започнува авантурата

DEN 284.80

Износот
Залиха

Време е да патувате со ова прекрасно детско списание за патувања! Големината на ова списание е 8,5x11 инчи. Совршено е за деца од 5-10 години! Ова списание ви овозможува на вас и вашето дете да ги чувате деталите од повеќе одмори на едно место. Нашето списание е направено за секое дете и може да се користи за секое патување! Ова списание вклучува : разни игри : (азбука игра, пребарување на зборови, лавиринт, поврзете ги точките и бојата); Специјални упатства : „Мојата омилена работа што ја направив денес ..“, „Една интересна работа што ја научив денес ..“, „Цртеж на денот“, итн. Исто така, има место за снимање на датумот, времето, локацијата, локацијата, локацијата, Хартија за цртање и белешки! П.С. Постои целата колекција на патувања за деца за деца (можете да изберете специјално дизајнирано покритие за момчиња или девојчиња) на возраст од 5-10 години. Само пребарувајте списанија за патувања во студиото Панда за деца во делот за книги. Се надеваме дека ќе уживате во нашите специјално дизајнирани списанија. Не заборавајте да ги споделите вашите размислувања со нас, само напишете го прегледот на клиентите. Посетете ја нашата страница за автор на Панда во студиото - убави, шарени и трендовски списанија, тетратки и книги за гости ве чекаат таму! Време е да патувате со ова прекрасно детско списание за патувања! Големината на ова списание е 8,5x11 инчи. Совршено е за деца од 5-10 години! Ова списание ви овозможува на вас и вашето дете да ги чувате деталите од повеќе одмори на едно место. Нашето списание е направено за секое дете и може да се користи за секое патување! Ова списание вклучува : разни игри : (азбука игра, пребарување на зборови, лавиринт, поврзете ги точките и бојата);. Специјални упатства : „Мојата омилена работа што ја направив денес ..“, „Едно интересно нешто што го научив денес ..“, „Цртеж на денот“, итн., Исто така, има место за снимање на датумот, времето, локацијата , хартија за цртање и белешки! П.С. Постои целата колекција на патувања за деца за деца (можете да изберете специјално дизајнирано покритие за момчиња или девојчиња) на возраст од 5-10 години. Само пребарувајте списанија за патувања во студиото Панда за деца во делот за книги. Се надеваме дека ќе уживате во нашите специјално дизајнирани списанија. Не заборавајте да ги споделите вашите размислувања со нас, само напишете го прегледот на клиентите. Посетете ја нашата страница за автор на Панда во студиото - убави, шарени и трендовски списанија, тетратки и книги за гости ве чекаат таму!.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи