.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 3.00

Износот
Залиха

16 стебла (минимум) свежи цвеќиња од каранфил. Колумбија одгледувана на овластени и одржливи фарми. Стои приближно 19 "високи. од долната половина на секое стебло. Отстранете ги сите зеленило или лисја под водната линија. Не е вклучена вазна - цвеќињата се претходно договорени за да може лесно да се постави во вашата вазна. Додадете цветна храна вклучена во пакувањето во вазна од ладна вода . За подолг вазен живот, повторно стебло, менувајте вода на секои 2-3 дена и отстранете ги цвеќињата додека згаснуваат.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи