.

.

Jte управувач за вратоврска на род се вклопува Изберете: 1991- Ford Explorer, 1992- Mazda Navajo LX DX

Jte управувач за вратоврска на род се вклопува Изберете: 1991- Ford Explorer, 1992- Mazda Navajo LX DX

DEN 1904.96

Износот
Залиха

TRW управувачот на вратоврската на TE Rod End изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме управувач за вратоврска за врски за буквално секој автомобил на патот денес. TRW управувачот на вратоврската за вртење е достапна за употреба на и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. TRW JTE1559 Управувач за управување со вратоврски крај Изберете : 1991-1994 Ford Explorer 6 Cyl 4 L 1992-1994 Mazda Navajo LX/DX 6 Cyl 4 L и повеќе-Додадете го вашето возило на нашиот фит-додаток за да проверите.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи