.

.

Лесна улична генеза удобност се лизга на он

Лесна улична генеза удобност се лизга на он

DEN 712.00

Износот
Залиха

Повеќе еластични ленти го украсуваат вампирот на генезата, по лесна улица, со тоа што горниот дел функционира да се протега со движењето на стапалото. Мекото подлога внатре и надвор создава блажено искуство со удобност. Подготвена влошка. Лесна надворешна плоча. Лизгање на затворање.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи