.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 319.84

Износот
Залиха

Тенок двоен оклоп хибриден слој на компјутер и силиконски случај со вграден преклопен удар. Силиконскиот внатрешен ракав за апсорбирање на шок го штити вашиот телефон целото тело плус поликарбонат пластична обвивка отпорна на удар го зајакнува вашиот телефон. Наменето за оптимален зафат, лесен инсталирање на лесен пристап до сите копчиња за звучникот на звучникот и портите за полнење.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи