.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 1119.84

Износот
Залиха

Симпатична Божиќна декорација на снежен човек, дрвени копчиња опкружени со снегулки и холи мотиви, држат аранжман на борови конуси од борови украси, бобинки и зеленило, белезници и капа исечени со крзно крзно, само за затворен употреба.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи