.

.

Оригинали на целиот живот, чиста третирана миленичиња, третирани со мисирки, 3. мл

Оригинали на целиот живот, чиста третирана миленичиња, третирани со мисирки, 3. мл

DEN 228.64

Износот
Залиха

Дизајниран како поздрав начин за нахрани на вашето домашно милениче. Секој рецепт богат со протеини, без жито започнува со извори, месо од УСДА-човечко одделение. Ние се мешаме во сурово овошје и зеленчук кои се богати со витамини, минерали и антиоксиданти и потоа додаваме корисни состојки како тиква и јогурт со живи активни култури за здраво варење. Доживотниците не се преработени со екстремна топлина како кибрит или лименки. Тие се замрзнуваат сушени во мали свежи серии. Замрзнувањето на сушењето нежно ја отстранува влагата без готвење, одржувајќи ја целосната хранлива вредност на секоја состојка. Доживотното работење се прават во нашиот сопствен објект во Западен Ма, кој е прегледан и ги поминува стандардите на ФДА за производство на човечка храна 21 CFR110 храна GMP. Нашите состојки со храна се 100% човечко одделение, истурено. Нашите витамини и минерали се извори на глобално ниво со ништо досега од Кина. Оригинали на целиот живот, чисти третирани миленичиња од мисирка, 3,3 мл.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи