.

.

Mahle Radiator CR1399000P

Mahle Radiator CR1399000P

DEN 2.00

Износот
Залиха

Бехр, една од седумте одлични брендови на Mahle Aftermarket, е глобален експерт за термичко управување и долгорочен партнер за развој и добавувач на серии на сегментот на меѓународна оригинална опрема. Производите за климатизација и ладење од Бехр се разликуваат според нивниот квалитет, сигурност и долг животен век. Знаењето на ОЕ и стручноста на Бехр се клучни и директно влијаат на развојот на производите. Радијатор : Најважната компонента на модулот за ладење е радијаторот, кој се состои од јадрото на радијаторот и пластичните резервоари со сите потребни врски и елементи за прицврстување. Јадрото на радијаторот обично е изработено од алуминиум, додека резервоарите за ладење се прават или од алуминиум - исто како и полиамидот засилен со стакло од јадрото - или стаклото со влакна. Mahle Radiator CR1399000 P.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи