.

.

Регулатор на прозорецот за 2007 година- Jeep Wrangler JK Front, лев возач моќ

Регулатор на прозорецот за 2007 година- Jeep Wrangler JK Front, лев возач моќ

DEN 764.16

Износот
Залиха

PRODUCT SPECIFICSType : Power Features : Without Motor Custom Bundle : No Fit : Direct Fit Fitment Type : Direct Replacement OE Number : 68014949 AAParts Link Number : CH1350162 Interchange Part Number : 749912, 68014949 AA, CH1350162 Warranty : 1-year unlimited-mileage warranty Manufactured from top quality components, this is your best option и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување- производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. S2007-2010 WRANGLER (подмол : Неограничен X, X) 2007-2016 Wrangler (Sumbodel : Sahara, Unlimited Rubicon, Unlimited Sahara) 2010-2016 Wrangler (Submodel : Sport, Unlimited Sport) 2011 Wrangler (подмодел : 70-годишна годишнина, неограничена 70-та годишна возраст. Број на делови : CH1350162. Број на размена на дел : 749912, 68014949 AA, CH1350162. Fits Select : 2018 JEEP WRANGLER UNLIMITED 2015-2016 JEEP WRANGLER UNLIMITED SPORT 2010,2012-2014 JEEP WRANGLER SPORT 2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED SAHARA 2008 JEEP WRANGLER UNLIMITED X 2007,2009 JEEP WRANGLER X 2017 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON and more - add your vehicle to Нашиот фит додаток за проверка.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи