.

.

Единствени договори за контрола на вентилот за контрола на вентилот за автоматски грејачи за Mercedes-Benz

Единствени договори за контрола на вентилот за контрола на вентилот за автоматски грејачи за Mercedes-Benz

DEN 3.33

Износот
Залиха

Одлична замена - За да ги поправите контролните вентили на фабрички грејач, направете ладен воздух е ладен и топол е топол. Мора да има комплет за поправка - Чувајте A/C ладно исто како што треба да биде и контрола на топлината од една до друга страна. Кога да се замени - има проблем со дува топол воздух во областа на подножјето без оглед на контролата на климата да биде исклучена/вклучена. Ова е производ што не е OEM, додаток само одговара за Mercedes-Benz S320 1994-1998, за Mercedes-Benz S500 1994-1998, за Mercedes-Benz S600 1994-1998, за Mercedes-Benz 500 SL 1991-1993, за Mercedes- Benz 300 SL 1991-1993, за Mercedes-Benz 500 SEL 1992-1993, за Mercedes-Benz S420 1994-1998, за Mercedes-Benz 300 SE 1991-1993, за Mercedes-Benz 600 Sel 1992-1993, за Mercedes-Benz CL500 1997-1998 , за Mercedes-Benz 300 SD 1992-1993, за Mercedes-Benz S350 1994-1995, за Mercedes-Benz CL600 1997-1998, за Mercedes-Benz 300 SEL 1991, за Mercedes-Benz 400 SE 1992, за Mercedes-Benz 400 SEL 1993, за Mercedes-Benz 600sec 1993, за Mercedes-Benz 500sec 1993, за Mercedes-Benz 600 SL 1993, за Mercedes-Benz 420 Sel 1991. Пакетот вклучува : 4 x гума О-прстен, 1 x дихтун, 4 x вентил седиште, 2 x метални игли . Единствени поволни цени 0018301484 Комплет за поправка на вентилот за контрола на вентилот за автоматски грејач за мердес-Бенз Број на дел : 0018301484, 0018300784, 1147412063. Големина на заптивка : 70x32mm / 2.76''''''''x1.26 '' (L*W). Големина на о-прстен : 21x16mm / 0.83''x0.63 '' (OD*id), 45x40mm / 1.77''x1.57 '' (OD*id), 58x54mm / 2.28''x2.13 '' (OD* ID). Големина на седиштето на вентилот : 26x13mm / 1.02''x0.51 '' (OD*id). Големина на иглата : 27,5x15mm / 1.08''x0.59 '' (L*Max.d). Лесен за инсталирање, директна замена за стариот или скршен.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи