.

.

Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, светло полирано, се вклопува во 2005 година- Гран-при на Понтијак

Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, светло полирано, се вклопува во 2005 година- Гран-при на Понтијак

DEN 2.33

Износот
Залиха

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им обезбедат на клиентите широк спектар на компоненти, опрема и делови за замена со висок квалитет, за поправка и пристап до нивните автомобили, камиони и други возила, Каи нуди реконструирано тркало за алуминиум за алуминиум ОЕМ. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Карактеристиките вклучуваат 18 x 7, 5 портпари, 5 LUG, шема на завртки од 115мм, заден, светла лак. Тоа одговара на вашата гран-при на Понтијак 2005-2007 година. Проверете за да бидете сигурни дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Kai 18 x 7 Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, светло полиран, одговара 2005-2007 година Гран-при на Понтијак 18 x 7, 5 портпароли, 5 лаг, шема на завртки од 115мм, заден, светло полски, изработен од алуминиум. Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи