.

.

ГОЛЕМО ДОБИВЕН ВЕСНИК ЗА ЛАКОВ-НОПОДЕЛЕН ГОЛЕМИ ДОЛГОВОД МОДИРАНА СЛУЧАЈ

ГОЛЕМО ДОБИВЕН ВЕСНИК ЗА ЛАКОВ-НОПОДЕЛЕН ГОЛЕМИ ДОЛГОВОД МОДИРАНА СЛУЧАЈ

DEN 511.68

Износот
Залиха

Хорнади повеќе од шеесет години прави квалитетна опрема и компоненти за повторно вчитување и компоненти. Изменетите случаи на мерач на Lock-N-Load, не се исклучок. Овие мерачи се потребни за да се измери врската со куршумот со земјиштето на барел кога се користат со целокупната должина на hornady lock-n-н-оптоварување : - FITS : 338 LAPUA- Материјал : Brass Case- Количина : Пакет од 1 Hornady Lock-N заклучување-N заклучување-N заклучување-N заклучување-N заклучување-N заклучување-N заклучување-N-N заклучување-N-N заклучување-N-N заклучување-N. -оптоварување на целокупниот мерач на должина изменет случај.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи