.

.

Workbench за алатки за забавно играње

Workbench за алатки за забавно играње

DEN 2.67

Износот
Залиха

Workbench со сортирање на облик на забава нуди часови забава за деца 24 месеци и постари. Со форми за појавување и шарени алатки, децата ќе учат додека се совпаѓаат со формите и ги користат нивните нови алатки. Одлично за координација на очите и раст на развојот. Workbench за забавни алатки за играње : Работна маса за сортирање на облик на забава нуди часови забава за деца 24 месеци и постари. Со форми за појавување и шарени алатки, децата ќе учат додека се совпаѓаат со формите и ги користат нивните нови алатки. Одлично за координација на очите и раст на развојот.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи