.

.

Kellogg froot јамки hp

Kellogg froot јамки hp

DEN 1.67

Износот
Залиха

Краток опис не е достапен житни култури, мулти-зрна, засладено. Природни овошни вкусови. 100 калории по кутија. 50%+ цело зрно : 10 g или повеќе по порција. 50% или повеќе од житото е цело зрно. BCTGM : Направени се со синдикат на тутун за пекари и унија за житни мелничари. AFL CIO CLC. Етикетата за исхрана изгледа поинаку? Дознајте повеќе на. Прашања или коментари? Посета. Јавете се на 1-800-962-1413. Обезбедете код за производство на пакет. FSC : Рециклирана ��� хартија направена од рециклиран материјал. How2recycle.info.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи