.

.

Бебе живо реално како што може да биде кукла, 80+ доживотни изрази

Бебе живо реално како што може да биде кукла, 80+ доживотни изрази

DEN 431.68

Износот
Залиха

Има толку многу слатки моменти да се споделат со бебето живо реално, како што може да биде бебе! Со над 80 животни изрази, движења и звуци, оваа реална кукла за бебиња реагира на гласот и допирот на детето. За време на играта, децата можат да го зачукаат бебето, а таа се мавта и кикоти. Таа дури и ќе се сврти кон дете кога ќе разговараат со неа и го сака Баблинг назад. Децата можат да ја држат раката на бебето до нејзината уста за да и помогнат да ги разнесе бакнежите. Каква мила! Кога бебето ќе заврши играње, време е за малку одмор. РАБОТНИТЕ И ДЕЦАТА можат да и помогнат да заспие како вистинско бебе. Ова меко и пријатно бебе може дури и да дремне со деца. Префрлете се во режим на спиење и таа е совршен придружник на дремнување! Бебето исто така доаѓа со додатоци за кукли. Ако таа прави претрупани звуци, облечете ја својата специјална биб и преправајте се дека го храни бебето нејзиното шише со исчезнато млеко за вистински звуци на слабини! Потоа, затегнете ја за да слушне бурп. Толку слатко бебе! Толку многу слатки моменти за споделување! Бебе живи и сите сродни својства се трговски марки на Хасбро. Кукла има над 80 животни изрази, движења и вистински звуци на бебето. Таа се врти кога е повикана, дремнува кога се потресе, wiggles и се киконе кога се скокотка. Таа се врати назад. Куклата прави слатки звуци за хранење и цицање кога ќе им се даде цуцла или шише. Вклучува кукла, отстранлива облека, капа, биб, ќебе, цуцла, шише и упатства. Возраст 3 и повеќе години. ПРЕДУПРЕДУВАЕ : Опасност за гушење - ќе се генерираат мали делови. Не за деца под 3 години. Бара 4x 1,5 V АА батерии. Вклучени демо батерии. Забелешка : Возрасните треба да ги отстранат и да ги отфрлаат компонентите за сврзувачки елементи/пакувањето.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи