.

.

Подобри домови и градини 2,5g повеќебојни годишни комбо во живо растенија со декоративни пластери

Подобри домови и градини 2,5g повеќебојни годишни комбо во живо растенија со декоративни пластери

DEN 640.00

Износот
Залиха

Оваа подобра домови и градини Прошетка во облаците Годишната комбинација е прекрасна мешавина на цветни растенија што ќе ги комплиментираат вашите пролетни простори на отворено. Оваа разнобојна комбинација е совршено решение за градинарите кои претпочитаат да купуваат растенија кои веќе се мешаат заедно. Поставете го овој украсен сад на тремови или патишта или измешајте го со друг комплиментарен декор на отворено за да создадете добредојден простор за хостирање и забава. За здрави растенија што ќе цветаат цела сезона, водата сè додека не се воспостават растенија. Тогаш едноставно вода по потреба. Нахрани растенија со целокупно ѓубриво месечно во основата на растението. Целосно сонце. 30â ° F. Харди до зона 10. Вода колку што е потребно за да се задржи почвата рамномерно влажна . Месечно хранење растенија со ѓубриво за сите намени . Висина : 18-20in. Ширина : 16in. Повеќебојни цвеќиња цветаат пролет до лето. Оваа ставка може да се најде само во продавница. Предметот и бојата може да варираат по продавница. Посетете го вашиот градинарски центар за достапност.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи