.

.

Стоп на нацрт на вратата од каубоите

Стоп на нацрт на вратата од каубоите

DEN 1.33

Износот
Залиха

Крајниот стопер за нацрт на вратите, лежи во основата на вашата врата за целосна заштита од ладни нацрти. 100% микрофибер микрофуш со хипо-алергичен полиестер пополнување. Тежените џебови од песок внатре го чуваат овој производ во цврста поставеност, спречувајќи да се лизгаат низ која било површина на подот. Плетенка за придржување на рабовите на производот формира удобна рачка за носење. Дизајнирано со омиленото лого и бои на тимот, овој зат за фаќање око е функционален и естетски пријатен. 100% микрофибер микрофуш со хипо-алергичен полиестер пополнување. Тежените џебови од песок внатре го чуваат овој производ во цврста поставеност, спречувајќи да се лизгаат низ која било површина на подот. Плетенка за придржување на рабовите на производот формира удобна рачка за носење.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи