.

.

Mando A C компресор 10A се вклопува во Изберете: 2005- Hyundai Tucson

Mando A C компресор 10A се вклопува во Изберете: 2005- Hyundai Tucson

DEN 3.00

Износот
Залиха

Компресорот A/C го притиска ладилното средство пред да го испумпува во кондензаторот A/C, каде што гасот потоа се претвора во течност што минува низ остатокот од системот A/C на возилото, кој на крајот обезбедува ладен воздух за ладење на кабината. Компресорот A/C е главната единица за напојување зад целиот овој процес. Кога компресорот A/C не успее или протекува, веќе немате удобност на ладен воздух. Mando нуди OE Factory A/C компресори за Hyundai & Kia, заедно со други домашни и европски производители на автомобили. Спојките на A/C се вклучени на сите нови конвенционални компресори A/C Mando OE и доаѓа претходно пополнети со масло за ладење до точни фабрички спецификации. Ние, исто така, нудиме и компресори за хибридни и електрични возила - ние сме ОЕ! Пред-наполнето масло во него со точна количина. Оригинална опрема A/ C компресор w/ спојката. Не е потребна основна размена. Одговара Изберете : 2005-2009 Hyundai Tucson 4 Cyl 2 L и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи