.

.

Месечен месечен планер на Медо Работен стил, 8,5, морнарица

Месечен месечен планер на Медо Работен стил, 8,5, морнарица

DEN 303.20

Износот
Залиха

Книги за состаноци Кембриџ ® Работна станица неделно/месечен планер. Опфаќа опсег на датум од 12 месеци од јануари до декември. Изразувајте го вашиот стил со шик, морнарица и златни акценти. Трајниот планер има обврзувачки поли покритие и златна близначка. Големина : 11 x 8,5; Владеење на назначување : Отворено распоред; Година на издание : 2021 година. Овој Месечен планер за работа на Mead Worktyle, 11 x 8,5, морнарица, 2021 е одлична книга, ставка за жица за закажување по намалена цена под 30 долари што не можете да ги пропуштите. Опфаќа 12 месеци од јануари до декември за планирање во текот на целата година . Изразувајте го вашиот стил со шик, морнарички покритие и златни акценти. Една недела на ширење на две страници има отворен простор за планирање, плус приоритети за потсетници и што треба да се направи . Еден месец на ширење со две страници има непотребни дневни блокови, простор за приоритети, пет месеци референтни календари и јазичиња за лесна навигација. Проширете ги вашите организациски вештини со страници за бонуси, вклучително и идно планирање и четири страници за забелешки . Трајниот планер има полиња и обврзувачки златни близнаци.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи