.

.

Худ шарка компатибилна со 2015 година- Хонда се вклопи во десниот патник

Худ шарка компатибилна со 2015 година- Хонда се вклопи во десниот патник

DEN 2.00

Износот
Залиха

Специфични производи СПЕЦИЈАЛНИ КОИДОНИЦИ ПРОДАБА : ПРОДАБА НА ПРИДОБИВНИЦИ ОЕ БРОЈ : 60120 TAR000 ZREPLACES PARTSLINK Број : Број на размена на делот : 60120 TAR000 ZZ, HO1236139 Warranty : 1-годишна замена за замена неограничена гаранција за гаранција за миризба произведена од врвни компоненти на квалитет, ова е вашата најдобра опција и едемот на замена за вашата ребулација, Поправка за поправки, Поправка , and maintenance needs - an OE replacement product for your damaged or aged factory part.Compatible with the following vehicles : Position : Right Honda2015, 2017-2020 Fit DX2017 Fit SE2018-2020 Fit Sport2015-2020 Fit (submodel : EX, EX-L, LX) го заменува бројот на ОЕ : 60120 TAR000 ZZ. Го заменува бројот на делови : HO1236139. Број на размена на дел : 60120 TAR000 ZZ, HO1236139.

Декларираните карактеристики

Поврзани производи